READING

Better Day har fått diplom!

Better Day har fått diplom!

Som ett litet bevis och ett TACK för att ha medverkat i det officiella firandet av Finlands 100 år har även Better Day fått emotta detta diplom som fanns i postlådan idag. Diplomet är undertecknat av statsminister Juha Sipilä samt generalsekreterare Pekka Timonen.

 

Ett kuvert försett med Statsrådets logo! Spännande var det att öppna. Fint minne och ett för oss mycket värdefullt sådant eftersom det bidrog till att vi nu har förevigat endel veteranintervjuer för all framtid. Ni som ännu inte upptäckt eller hunnit titta på intervjun med krigsveteran Jan-Erik Granbacka kan bläddra till artikeln om Jan-Erik som finns här på BD så hittar ni även hela intervjun!

Better Day har nya projekt pågång och med mycket aktuella teman. Det som vi särskilt kommer att lyfta fram med olika teman är kombinationen kultur och hälsa.

Kultur och hälsa går hand i hand!

Välmående, välbefinnande, förebyggande, berikande. Något gott för alla och envar. Bara att hålla utkik efter nya inlägg som kommer snart!

Må så gott!

Hälsningar, Lotta & Kaj


E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.