READING

Lucka 21 – Julhälsningar från blomsterflicko...

Lucka 21 – Julhälsningar från blomsterflickorna!

Såhär i juletid passade vi på att kika in till lokala blomsteraffären, Kronoby Blom och Present och höra hur de har det mellan blombladen. Mycket riktigt så är det väldigt intensivt just nu. Från vänster ser vi Marika Sandkulla, Anette Engström och Siv Lindblad.

– Det är brådaste tiden på året nu! Vi håller på från morgon till kväll så att alla ska hinna få det de önskar. 

Hinner ni alls hem emellan?

Nå knappt! Långa dagar blir det. Vi turas om att arbeta på julafton och i år är det min tur att vara ledig, säger Marika med ett glatt leende. 


Trädgårdsmästaren Anette Engström, som är hemma från Nedervetil, har bidragit med juliga blomsteruppsättningar i över tio års tid redan. Här står hon med en rumsgran som är i tiden nu. De ska vattnas som andra blommor och kan bli rätt höga.

Anette som gör alla unika julblomsteruppsättningar är fantastisk! Vi kan inte konkurrera med stormarketarnas priser, men vi har alldeles säkert mera personliga och unika blomstergåvor. Det blir inte många likadana exemplar, så alla kan vara säkra på att få med sig en speciell hälsning, säger Siv.

Vi kan bara hålla med om att det är vackert med personliga blomsterhälsningar. Som denhär till exempel:

Och jo, blombooden är öppen några timmar på julaftonsförmiddag också, ifall nån undrar.

Man kan ge en blomma närsomhelst och utan nån anledning alls. Både vid glädje och sorg. Skönt med en synnerligen flexibel, mycket personlig och fungerande service. Tack för det!

– Vi önskar alla en GOOOD JUUUL, hälsar flickorna i kör!


RELATED POST

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.